de Vrijbuiters

Geeft je vleugels!

Ons team

Chantal Huinink
Sterre Kamp - Mekking
Miranda te Boome
Mirthe Pleijzier

Directeur van de Vrijbuiters
Kim Kroekenstoel directeur heeft de dagelijkse leiding in handen. Kim heeft ondanks haar leeftijd (29 jaar) al enkele jaren managementervaring in de kinderopvang. Daarvoor heeft zij Pedagogisch Management Kinderopvang op Hbo-niveau gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Kim woont in Arnhem. Kim is sinds 1 juni 2010 werkzaam voor onze organisatie.

Dagelijks is Kim van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op: 06-42608620
of via de mail kim@belhameltje.com

Founders van de Vrijbuiters
Betsy van de Grift en Walter Hardenberg zijn twee bekende persoonlijkheden binnen de kinderopvangbranche. Betsy van de Grift is vooral bekend om haar ‘breinboeken’, zoals Kinder Koppie, De Lastige Peuter en en  Jongens Brein, Meisjes Brein. Daarnaast is zij publicist en keynotespeaker. Walter Hardenberg, business developer en o.a. founder en conceptontwikkelaar van Villa Petit Paradis, dat dit jaar opnieuw is uitgeroepen tot best kinderdagverblijf van Nederland’. Daarnaast is hij publicist en marketeer/merkspecialist.  

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. Een klik tussen u en onze pedagogisch medewerkers vinden wij namelijk van wezenlijk belang voor onze dienstverlening aan u en uw kind. Hoe mooi onze locatie en vestiging ook is, het zijn uiteindelijk onze medewerkers die hoofdzakelijk de kwaliteit van onze professionele dienstverlening bepalen! 

Het bakje koffie of thee staat voor u klaar!